roligare tandborstning

Att borsta tänderna är oftast ingen favoritsyssla för små barn. Men med dessa populära tandborstar med glitter och djur blir det garanterat roligare! Tandborsten blinkar så länge som tänderna behöver borstas - både smart och kul!
 
Vi får in roliga och fina vårnyheter för barn och barnrum fortlöpande, så håll utkik i vår shop. :)

mer vårinspo

Nu fyller vi på med ännu mer vårnyheter! Här har vi samlat några av våra favoriter för tillfället. Om ditt barn vuxit ur alla sina vårkläder och behöver påfyllnad av kvalitetsplagg, så har vi några dyrgripar för SS18 från bl.a. How to Kiss a Frog, Bobo Choses och By Heritage. Eller har du ett barnrum i behov av kärlek och vårpiff? Numero 74, Ferm Living och Stickstay är några av våra varumärken som har flera härliga vårnyheter. Vankas det kalas eller dop i vår har Talking Tables som vanligt allt för att göra tillställningen extra festlig och lyxig. Vilka nyheter klappar ditt hjärta för?

Vårnytt

Äntligen tycks våren vara kommen på riktigt. Fodrade skor och tjocka vinteroveraller ger plats åt skalkläder och sneakers - hurra! Ett annat säkert vårtecken är alla fina nyheter vi får in i vår butik. Visst vill man att barnrummet också ska rensas och förnyas på våren? Vi vill ha in ljusa kulörer och vackra detaljer, självklart av hög kvalitet. Här har vi samlat några av favoriterna för tillfället.