HANNA WESSMAN INREDER BARNRUM I TV4

Fantastiska Hanna Wessman inredde i gårdagens program av TV4 Äntligen Hemma ett barnrum. Det blev inget vanligt klassiskt barnrum, utan denna familj hade lyxen att ha ett rum över som de önskade få använda som lekrum till sina fyra barn.

Programmet kan även ses i repris via TV4 Play.

Stor del av inredningen har Hanna hittat på miniroom.se. Kika in hos oss på miniroom.se för mer inspiration! 

 
 

UNIKA MÖBELBEN till förmån för krisdrabbade barn ♡

Idag lanserar vi kollektionen ‪#‎prettyminiclowns‬ till förmån för Clowner utan gränsers arbete. Kollektionen kommer endast att säljas i en begränsad upplaga och är ett unikt samarbete mellan Mini Empire, Prettypegs och miniroom.se. Clowner utan gränser reser till krisdrabbade länder och underhåller barnen och försöker få dem att glömma det som händer runt omkring för en stund - så viktigt - så fint. De unika handmålade möbelbenen säljs exklusivt på miniroom.se och passar otroligt fint till barnrum och även resten av hemmet. All försäljning går oavkortat till ♡ Clowner Utan Gränser.♡

Här hittas alla möbelben!

 
 

Ananas lampor: silver, koppar & guld

Vinterns underbara kulörer är här! ♡ 
Ananas lamporna finns nu i silver, koppar och guld! Lamporna lyser med ett väldigt behagligt och mjukt sken och passar utmärkt som mysbelysning och/eller nattlampa när mörkret faller på. Dessutom väldigt fin inredningsdetalj i alla barnrum.
 
Här hittas alla ananas lampor!