Guldstänk 2015

Miniroom.se är nominerade i den prestigefyllda företagsgalan Guldstänk till både årets nystartare och årets marknadsförare. Det är otroligt tacksamt att få arbeta med sin passion och dessutom få en (två!) så fina utmärkelser för det.
 
Utan mycket jobb, sena nätter och så underbara kunder, personal, vänner och familj som vi faktiskt har - så hade den här resan inte lyckats så väl. Alltså hörrni, tack! Vi är så otroligt tacksamma och glada för detta! ♡ 

PS. Om ni vill rösta på oss så kan man göra det här!

15K följare på instagram

Vi har nu nått 15000 följare på Instagram (@miniroom.se) på bara drygt 1 års tid, det tycker vi är magiskt! Vi är otroligt tacksamma för den fina feedback vi får från våra kunder. TACK! ♡ 

Det vill vi fira med er med en speciell kampanj. 15% på 15 populära produkter till barnrummet och dessutom en molnkudde på köpet (värde 399:-). Molnkudden läggs på automatiskt i kassan vid köp från 1500 kr. OBS! Kampanjen gäller endast beställningar gjorda idag onsdag 2015-02-11. 

♡ Ett stort tack för förtroendet till alla er - världens bästa kunder! ♡

Här hittas alla 15 produkter till 15%!

 

Med Trasiga Skor

Igår skänkte vi bland annat ett gäng kanindockor till "Med trasiga skor", som hjälper barn och föräldrar i nödläge. De gör en fantastisk insats i Västerås! 
 
Alla små bidrag räknas. Tänk om man kunde ge kärlek till varenda unge! ♡