LJUVLIG VÄGGDEKOR TILL BARNRUMMET

Love Mae är ett australiensiskt varumärke med underbara väggdekorer till barnrum. Även fast Love Mae har sitt ursprung inbäddat i de kustnära bergen i norra Australien, ses Love Mae i några av de vackraste butikerna runt om i världen, bland annat hos miniroom.se Vi hoppas att även du blir förälskad i Love Mae, för det är vi! ♡

Här hittar du väggdekor från Love Mae

 
 
Här hittar du väggdekor från Love Mae

NYTT VARUMÄRKE: DESIGN LETTERS

Design Letters är ett danskt designföretag som på bara några år har nått stora internationella framgångar. Framförallt 2011 då de införde en designserie med en typografi som 1937 handritades av den världsberömda danska arkitekten Arne Jacobsen. Det är med stor spänning som vi nu presenterar varumärket Design Letters på miniroom.se: En otroligt snygg och funktionell barnkollektion.         

Här hittar du Design Letters!

BARNKOLLEKTIONEN VINTAGE ABC

Vintage ABC är kanske den mest eleganta och pedagogiska barnserien i hela världen. 

Snygg melaminserie med typografi formgiven av danske arkitekten Arne Jacobsen. Serien är gjord av 100% melamin som är mycket praktiskt när de små ska äta. Melamin går inte sönder om den tappas, men är lika fint som porslin. I serien finns bland annat matchande muggar, skålar, tallrikar och bestick.

De populära muggarna kan användas till barnens favoritdrycker eller köp en varsin mugg till alla familjemedlemmar och ha i badrummet. Då får alla en varsin snygg mugg för tandborstar och annat. Coolt, personligt och praktiskt. Muggarna är även fina som pennhållare i barnrummet - bara fantasin sätter gränserna! 

Produkterna i melamin från Design Letters är dessutom mycket uppskattade presenter till nyfödda eller som doppresent.

Här hittar du Design Letters!

MINIROOM.SE ♡ SOFIAS ÄNGLAR KANAL5

I måndags var det säsongspremiär av Sofias Änglar på Kanal5. Miniroom.se har bidragit med inredning till barnrummen i flera av säsongens avsnitt. (Sänghimmel från Miniroom.se på bild nedan). Vi är otroligt tacksamma att vi får vara med och hjälpa några barn och familjer som har det extra tufft. ♡ I måndagens avsnitt var det tonårstjejen Tyra som i en bilolycka förlorat sin mamma och blivit förlamad från midjan och ner. Huset som Tyra bor i med sin pappa och sina syskon, ett gammalt trähus, var inte anpassat efter en handikappad tonårstjej, med det har Sofias Änglar ändrat på! Så himla fantastiskt tycker vi! ♡