Finaste dockan med kaninöron

Det är många som har väntat på att vi ska få hem våran underbara kanindocka, "Lille Kanin".Tack för tålamodet! Nu finns äntligen den gråa dockan med rosa öron i lager. Den gula kanindockan med blåa öron kommer i juni. Vi misstänker att de tar slut fort, så passa på redan idag!

Kanindockan hittas här: Kanindockan Lille Kanin
 
 
 
Vad har vi gjort och varför har det tagit så lång tid? Dockorna har tillverkats av noga utvalda material, samt är testade i laboratorium för att vara helt säkra att använda för små barn från 0 år. Vi har även CE märkt dockorna. Genom CE-märkningen visar man att man följer det regelverk för leksaker som gäller inom EU. Märkningen betyder att produkten överensstämmer med grundläggande krav på hälsa, säkerhet och miljö.
 
♡ - Jenny, Grundare Miniroom.se

Babyleksaker - Vintage Djur

Vi har precis packat upp dessa supersöta babyleksaker! Dessa är både ekologiska och designmedvetna - gjorda av 100% naturlatex, med säkra naturliga färgämnen. Dessutom är de vackra för barnrum och roliga! De kan användas som badleksaker, men även som bitleksaker för de allra minsta.

Babyleksakerna passar bra för bad, som badleksaker, och barn kan säkert tugga på dem hela dagen. Originalmotiv från 60-talet i toner av mjuka pasteller och ljusa monokroma grundfärger som blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.

Babyleksakerna finns i 3 olika söta varianter (2-pack): Dalmatin&Sjöhäst, Säl&Kanin, Pippifågel&Elefant

♡ - Jenny, Grundare Miniroom.se

Intervju på Mini-Mansion

För ett tag sedan gjorde Katarina på Mini-Mansion en intervju med Miniroom.se. I intervjun kan man läsa om hur det är att driva en webbutik med inredning till barnrum. Jag hjälpte även till att ge tips och råd. Hela intervjun kan läsas på Mini-Mansions blogg, här! Varje vecka kan man hos Mini-Mansion dussutom läsa nya spännande intervjuer.
  
 
♡ - Jenny, Grundare Miniroom.se