Ebba Kleborg von Sydow tipsar idag gravida i TV4 Nyhetsmorgon

Tips till alla gravida! 
Ebba Kleborg von Sydow gav idag råd samt visade upp de fina filtarna från BLISS Sthlm i TV4 nyhetsmorgon. 

Här finns klippet för er som missat:
TV4 Nyhetsmorgon med Ebba Kleborg von Sydow
 
De otroligt fina och sköna filtarna från BLISS Sthlm hittar ni här:
Babyfiltar BLISS Sthlm - Miniroom.se
 
 

Sötaste prydnadskuddarna till barnrum

Vi på Miniroom.se älskar barnkuddar och inreder gärna själva med massor av kuddar. Barnrum blir så mysiga med glada kuddar!

Vi är just nu speciellt förälskad i de fin fina kuddarna med djurmotiv från Cozy LivingCozy Living är ett ganska ungt företag från Danmark som jag upptäckte på en inköpsmässa i höstas. Just dessa minikuddar är det inte någon annan butik på nätet som säljer. Det känns såklart väldigt roligt att vi får vara först och ensamma om dessa i Sverige. I Danmark däremot är kuddarna från Cozy Living väldigt populära, de har varit med i många kanaler, så som tv och tidningsreportage etc. Danskar är väldigt duktiga på design och ligger lite i framkant.

Kuddarna finns på miniroom.se med 6 olika djurmotiv och med randig baksida. Kaninkudden på bilden ovan har en ljusrosa randig baksida. Kudden med uggla nedan har en lilagrå randig baksida (supersnygg färg!!).Pandan och Tigern har svartrandiga baksidor. Ankan har gulrandig baksida, katten blå och ekorren orange.

Kuddarna har hittils varit väldigt upskattade av barnen som känner igenom djuren. Det blir som ett extra gosedjur. Cozy living hittar du här!

 

ferm LIVING har även de väldigt stiliga barnkuddar. ferm LIVING är ett danskt designföretag som bygger på Skandinaviska traditioner och retro charm, men med en tydlig grafisk touch. Produkter är trendiga, men de har också en lugnande hemtrevlig kvalitet. Barnsortimentet består av inredningsprodukter med 
ett stort utbud till barn och barnrum, så som barntapeter, wallstickers, bäddset, barntextiler, barnkuddar med mera.

ferm LIVING har just nu 2 kollektioner barnkuddar som du hittar på Miniroom.se.

Den första kollektionen av framtagen tillsammans med duktiga norska designduon Darling Clementine. Darling Clementine har ihop med ferm LIVING skapat dessa förtjusande kuddar till barnrummet. Samlingen av de fyra mönsterna kallas för "The Marionette Collection".

Den andra kollektionen kuddar är framtagen tillsammans med illustratören Ingela P ArrheniusIngela P Arrhenius är en svensk illustratör som har en stil hämtad från 50-talet och 60-talet. Designen är retro-inspirerad, grafisk och färgstark. Genom åren har Ingela P Arrhenius arbetat med allt från barnböcker, frimärken, kort och tyger, till dekorationer för Stockholm varuhuset NK och designer för bokhandeln Akademibokhandelns omslagspapper. Ingela P Arrhenius har här lagt sin touch på Ferm Livings barntapeter, sängkläder, kuddar och textilier. 

Barninredning från Ferm Living hittar du här!

ABC Poster till barnrum (begränsat antal)

Nästa vecka får vi hem 2:a utgåvan av denna underbara och unika ABC poster. Postern har alla alfabetets bokstäver och är både snygg som lärorik i barnrummet.